Poliklinika MedicoOral-AS – dobar izbor i za Vas

medicinska-klinika.jpg

Za 16 proteklih godina, u početku Specijalistička stomatološka ordinacija sa oralnom kirurgijom, koja je ubrzo prerasla u Polikliniku “Medico Oral AS”, afirmisala se u gradu Bihaću, Unsko-sanskom kantonu, Bosni i Hercegovini, ali i diljem svijeta, u respektabilnu zdravstvenu ustanovu. Opremljeni smo najsavremenijom opremom i visokostručnim kadrovima, koji svakodnevno pružaju zdravstvene usluge po najvišim standardima.

Voditelj Poliklinike MedicoOral AS, primarijus prof.dr.sc Adem Salihagić, doktor stomatologije i specijalista oralne kirurgije, među prvima je u zadnjoj deceniji prošlog stoljeća u Bosni i Hercegovini uveo u praksu ugradnju zubnih implantata.

Ovo višegodišnje iskustvo, kvalitet stomatoloških i drugih zdravstvenih usluga, opremljenost vrhunskom dijagnostičkom i drugom medicinskom opremom, te najkvalitetniji materijali, ono su što Polikliniku Medico Oral AS Bihać visoko rangira u domaćim i inostranim relacijama. Zato se, nerijetko, osim domaćih i pacijenata iz dijaspore, u ovoj Poliklinici sve češće susreću i strani državljani, koji ovdje, u stomatološkoj ordinaciji, dobijaju svjetski nivo zdravstvene usluge po mnogo povoljnijoj cijeni.

Istražujući našu web prezentaciju i sami ćete se uvjeriti u osnovanost ove priče o nama i, vjerujemo, odlučiti da svoje zdravstvene potrebe zadovoljite kod nas.

Mi Vas s radošću očekujemo!